Pepiniera Brazi Argintii - Locul în care Coniferele se simt Acasă !!!

Pepiniera Brazi Argintii oferă GARANȚIE de PRINDERE 100% 

Pepiniera Brazi Argintii este specializată în creșterea și comercializarea plantelor ornamentale în ghivece și în special a coniferelor rare obținute prin altoire.

Pe lângă aceste conifere altoite poți găsi la noi multe alte specii obținute din butași sau din semințe. Cultura plantelor în ghivece vă conferă garanția că plantele se vor prinde și totodată posibilitatea de a fi plantate tot timpul anului, datorită rădăcinii întregi. Pe lângă aceste plante crescute în ghivece comercializăm și câteva specii de talie mai mare cu balot de pământ care uneori se comercializează direct la balot, dacă perioada este foarte scurtă de când au fost extrase din câmp, sau sunt amplasate în ghivece mai mari decât balotul cu substrat adiționat pentru ca aceste plante să înrădăcineze în ghivece și ca acestea să depășească stresul extragerii din pământ. Pentru ca aceste riscuri sa fie eliminate, noi păstrăm în ghivece aceste plante până în prima primăvară pentru a fi siguri că aceste plante au depășit acest stres. Indiferent de modul de cultivare, Pepiniera Brazi Argintii oferă GARANȚIE de PRINDERE 100% - până la prima intrare în vegetație!!!  Vegetația plantelor este primăvara, între lunile aprilie și mai !!!

Pepiniera dispune de stocuri impresionante și toate speciile se pot planta tot timpul anului. Avem permanent mai mult de 500 de specii de conifere , arbori, arbuști și flori ornamentale de gradină.

Vedeta pepinierei noastre este Molidul Argintiu - Picea Pungens Hoopsii - supranumit și REGELE GRĂDINII - cea mai intensa nuanță de Argintiu, iar atunci când face conuri, acestea sunt  primăvara de un roșu spectaculos.

Livrăm plante la nivel național cu diferite soluții de curierat în funcție de greutate și dimensiunile plantelor.

Prin achiziționarea plantelor de la pepiniera noastră aveți siguranța calității și promptitudinii. Tuturor celor care ne vizitează sau ne contactează le oferim cu drag informațiile de care au nevoie, iar dumneavoastră, cei care doriți să colaborați cu noi pentru amenajarea grădinii, complexului rezidențial sau spațiului comercial, vă venim în întâmpinare cu tot suportul necesar. De asemenea UTILIZAM UN SOFT SPECIALIZAT DE PEISAGISTICĂ! Proiectarea este gratuită dacă cumpărați plantele de la noi ! Aici veți primi sfaturi de specialitate și vedeți plantele pe care le alegem împreună direct din pepiniera !!!  Proiectul primit va fi unul orientativ, nu unul de detaliu!

 

Ne dorim clienți mulțumiți și facem tot ceea ce este necesar pentru a realiza acest lucru. Te așteptăm cu drag la noi la pepinieră, în localitatea 

Chichiș, jud. Covasna, la 15 km de Brașov - Program : Zilnic între 08:00 - 20:00!