Pepiniera Brazi Argintii este specializată în creșterea și comercializarea plantelor ornamentale la ghivece. Pe lângă aceste plante crescute în ghivece comercializăm și câteva specii de talie mai mare cu balot de pământ care uneori se comercializează direct la balot, dacă perioada este foarte scurtă de când au fost extrase din câmp, sau sunt amplasate în ghivece mai mari decât balotul cu substrat adiționat pentru ca aceste plante să înrădăcineze în ghivece și ca aceste plante să depășească stresul extragerii din pământ. La aceste plante crescute în câmp, față de cele crescute în ghivece, la extragerea din pământ, rădăcina este secționată aproximativ 30% și prezintă unele riscuri de prindere. Pentru ca aceste riscuri sa fie eliminate, noi păstrăm în ghivece aceste plante până în prima primăvară pentru a fi siguri că aceste plante au depășit acest stres. Pepiniera dispune de stocuri impresionante și toate speciile se pot planta tot timpul anului.

Pepiniera Brazi Argintii oferă GARANȚIE de PRINDERE 100% - până la prima intrare în vegetație!!!  Vegetația plantelor este primăvara, între lunile aprilie și mai !!! 

Platele comercializate în perioada aprilie - mai , AFLATE ÎN STARE DE VEGETAȚIE , au garanție de 90 de zile de la achiziție.

Se plantează conform instrucțiunilor de plantare primite împreună cu plantele și tot ceea ce înseamnă întreținerea plantelor este responsabilitatea clientului. În cazul în care planta suferă datorită lipsei apei sau a faptului că nu s-au respectat instrucțiunile de plantare atunci acest lucru nu poate fi acoperit de garanție. Intervenția sub orice formă asupra rădăcinii plantelor atrage și pierderea garanției. Pentru plantele care se păstrează în ghivece în sezonul rece nu se acorda garanție. Plantele băgate în casă pe sezonul rece nu sunt acoperite de garanție.

Garanția se acordă plantelor care sunt întreținute și care, dintr-un motiv necunoscut, se întâmplă să se usuce. Pe baza unor poze exemplificative și după o analiză a personalului nostru de specialitate se decide dacă produsul este acoperit de garanție sau nu. În cazul în care se decide înlocuirea produsului, clientul suporta doar contravaloarea transportului. Daca produsul reclamat nu se mai afla în stocul nostru, clientul va primi, de comun acord, o alternativă cu un alt produs asemănător sau va primi un voucher de contravaloarea produsului care poate fi folosit la oricare achiziție viitoare.

Condițiile care trebuie îndeplinite pentru analiza aplicării garanției:

 1. Copie după factură sau bonul fiscal - după caz.
 2. Poze cu produsul reclamat.
 3. Descrierea pe scurt a plantării și întreținerii plantei în perioada scursă de la achiziție. 
 4. Toate documentele descrise la punctele 1-3 se trimit la adresa de mail contact@brazi-argintii.ro

Garanția nu se aplică în următoarele situații:

  • Nu sunt respectate instrucțiunile de plantare și întreținere.
  • Plantele de exterior sunt introduse în casă sau în spații închise.
  • Deteriorări produse de condițiile meteo sau de manipulare .
  • Desprinderea pământului de pe rădăcini prin desfacerea ambalajului rădăcinii ( pânză iuta, plasă sârmă, etc).
  • Daune produse din neglijență sau prin aplicarea de tratamente fitosanitare necorespunzătoare.
  • Plantele păstrate în ghivece în sezonul rece.