Abies Lasiocarpa Kenwith Blue - Brazi Argintii -

Abies Lasiocarpa Kenwith Blue

Comanda
Abies Lasiocarpa Kenwith Blue

                   Înainte de livrare se pot trimite poze cu planta reală din pepinieră pentru acceptul final                                                                                                  

Disponibilitate

Înălțime

Preț

indisponibil

 

 

 

 

 

 

 

Descriere specie

Tip conifere

Obținute prin altoire

Culoare

Verde-Argintiu-Albastru

Rezistență

- 25˚ C

Expunere

Plin soare sau semiumbră

Utilizare peisagistică

Plantă solitarăgrup de plante

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Termeni și condiții

* Dimensiunile acestor plante ornamentale sunt calculate împreună cu ghiveciul;

Prețurile sunt finale, iar TVA-ul este inclus;

* Pozele sunt cu caracter informativ;

* Taxele de curierat sunt suportate de client și diferă în funcție de localitate, greutate și dimensiune.

Aspecte generale

• Face parte din categoria coniferelor argintii obținute prin altoire și este un brad cu o coroană uniformă și o formă conică piramidală.

• Acele acestui arbust ornamental nu sunt dispuse în mod egal peste tot și sunt orientate în sus, pe verticală: au culoare verdeargintie, combinată cu două dungi de stomate albastrualb pe spate. Conurile sunt erecte și au semințe aripate;

• Creșterea este destul de lentă: 6-8 cm anual.

Instrucțiuni de plantare

• Îl puteți planta oricând din martie până în noiembrie ( singura condiție este ca pământul nu fie înghețat);

• Săpați o groapă dublă în comparatie cu ghiveciul, udați-o, iar puietul scos cu tot cu pământ din ghiveci așezați-l perfect pe vertical, după care, groapa astupați-o treptat cu pământ, tasând solul;

• Este recomandat se planteze într-un sol fertil, umed și bine drenat. Pe solurile argiloase crește slab, dar este rezistent la soluri calcaroase.

• Este un pom ornamental rezistent ninsorilor și temperaturilor ridicate și cel mai bine crește în plin soare sau la umbră parțială.

Întreținere

• După plantare, pentru o creștere dreaptă este indicat folosiți un stâlpișor de susținere ( pe care îl schimbați în fiecare toamnă, după ce trece perioada de vegetație, cu unul mai mare );

• Îngrășământul îl puteți pune primăvara, când intră în perioada de vegetație ( creștere ); la pepinieră folosim unul granulat pentru persistă o perioadă mai îndelungată de timp, de aceea vi-l recomandăm și dumneavoastră.

Utilizare peisagistică

• Această specie de brad argintiu în ghiveci, Abies Lasiocarpa Kenwith Blue, se poate încadra în categoria de arbori ornamentali și arbuști ornamentali și se pretează oricărui peisaj. Fie ca pom ornamental individual, fie în grup de plante decorative, acest conifer altoit deosebit poate da un plus de valoare locului ( se poate opta pentru plantare în pământ sau se poate păstra ca plantă de grădină în ghiveci ). De asemenea, această plantă altoită din categoria ,, coniferepoate fi întrebuințată ca: mărturii evenimente, cadouri Crăciun; cu alte cuvinte, este o idee de cadou aparte, pe care pepiniera noastră v-o oferă.