Brazi argintii | Puieti brazi argintii la pepiniera de acasa | Brazi pitici | Brazi argintii altoiti

   Pepiniera Brazi Argintii 

 Bine ați venit în locul în care coniferele se simt ca acasă !

   Probabil singura pepinieră din România, specializată în cultivarea la ghivece a coniferelor rare, obținute prin altoirePe lângă aceste conifere altoite, poți găsi la noi multe alte specii obținute din butași sau din semințe. Cultura coniferelor în ghivece  conferă garanția plantele se vor prinde și totodată posibilitatea de a fi plantate tot timpul anului, datorită rădăcinii întregi; plantele cultivate în câmp, în comparație cu cele cultivate și crescute în ghivece, pot fi puse în pământ doar în anumite perioade de timp și prezintă riscuri de prindere, deoarece la extragerea din pământ rădăcina este secționtată, nu rămâne întreagă. 

Prin achiziționarea plantelor de la pepiniera noastră aveți siguranța calității și promtitudinii. Tuturor celor care ne vizitează sau ne contactează le oferim cu drag informațiile de care au nevoie, iar dumneavoastră, cei care doriți să colaborați cu noi pentru amenajarea grădinii, complexului rezidențial sau spațiului comercial vă venim în întâmpinare cu tot suportul necesar.

Ne dorim clienți mulțumiți și facem tot ceea ce este necesar pentru a realiza acest lucru. Te asteptăm cu drag la noi la pepinierăîn localitatea Chichiș, jud. Covasna, la 15 km de Brașov sau la magazinul pe care l-am deschis în toamna anului 2016 în Brașov ( str. Mihai Viteazul, nr.1, vizavi de parcarea Aulei Universității Transilvania ) - este primul nostru magazin, unde găsiți plantele pe care le avem și la pepinieră.

Pentru comenzi mai mari de 500 Ron livrare gratuită la nivel național !